U als zorgverlenerDe zorgverlener krijgt steeds meer van doen met bewindvoering, mentorschap en curatele. Het is belangrijk dat er een samenwerking is met een professionele bewindvoerder die goed bereikbaar is, afspraken nakomt en deskundig is.

Wat doet PUUR Bewindvoering voor de zorgverlener?

Waar uw takenpakket eindigt neemt PUUR Bewindvoering taken over. U kunt bijvoorbeeld geen financiële verantwoording nemen voor uw cliënten. Ik geef uw cliënten graag vrijblijvend informatie over bewindvoering en/of curatorschap. Op korte termijn kan ik een aanvraag ‘onderbewindstelling’ en/of mentorschap met het kantongerecht afwikkelen. Neem hiervoor contact op.

Ik zorg ervoor dat ik elke dag goed te bereiken ben. Telefonisch of via de mail. Ik werk alleen en heb een goede samenwerking met een andere bewindvoerder. Hierdoor kan ik snel een persoonlijke relatie opbouwen.

‘’ In de zorg krijg ik met veel verschillende personen te maken. Patricia is een mentor met wie ik alles kan bespreken en ze reageert altijd snel. Ik vind het handig dat ik met haar kan appen. ‘’ Aldus een 24-jarige cliënt van PUUR Bewindvoering.