Over ons

PUUR Bewindvoering, Budgetbeheer & Budgetcoaching is er om jouw leven financieel gezond te krijgen. Wij pakken samen met jou jouw financiële problemen en eventuele betalingsachterstanden en schulden aan. Hierin kunnen wij als bewindvoerder optreden, jouw financiën (tijdelijk) beheren in de vorm van budgetbeheer. Ook kunnen wij hierin een stuk coaching bieden met als einddoel financieel gezond leven.
Patricia

PUUR bestaat uit een team van aanpakkers en financieel breinen, waaronder eigenaresse Patricia, die PUUR startte in 2012 uit haar liefde voor anderen.
Met een achtergrond in bedrijfskunde en ondernemen dat in haar bloed zit heeft zij al veel mooie rollen bekleed en successen geboekt in haar carrière.

Naast successen heeft Patricia ook zakelijke missers gekend. Hierdoor werd Patricia duidelijk ‘Never a failure, always a lesson’. Niet alles kan altijd goed gaan in het leven en dat weet zij als bewindvoerder maar al te goed.

“Mensen helpen en ondersteuning bieden waar nodig is vind ik het allermooiste om te doen. Cliënten in de bewindvoering zijn niet altijd blij maar ik weet dat ik met mijn kennis en kunde kan helpen om ze uiteindelijk naar een financieel gezond leven te krijgen en dat is blijheid voor de lange termijn.” Aldus Patricia.

Patricia is een echt natuurmens en geniet van lange wandelingen door natuurgebieden, een hobby die overigens gratis is 😉.

Sigrid

Met een achtergrond in detailhandel is Sigrid haar wens altijd geweest om een eigen kledingwinkel te beginnen. Ondernemen en aanpakken zit haar in het bloed. Het is dan ook niet gek dat zij na jaren in de wereld van verzekeringen gewerkt te hebben als regelneef, bij PUUR terecht kwam in 2016.

De killer combinatie tussen hard werken, kennis hebben van administratie en weten hoe je moet aanpakken maakt dat Sigrid goed past bij PUUR en de strategie die Patricia voor ogen heeft: écht helpen en samen het probleem oplossen voor de lange termijn.

Zo specialiseert Sigrid zich vooral in budgetbeheer en is Patricia meer bezig met bewindvoering & mentorschappen. Dit team vult elkaar aan.

“Mijn einddoel is altijd om mensen te helpen en er voor ze te zijn. Ik kan niet altijd ‘JA’ zeggen en dat is soms vervelend en dat begrijp ik ook echt. Maar… ik blijf altijd het einddoel voor mijn cliënt in zicht houden en dat is financieel gezond zijn en eens een keer geld overhouden!”. Aldus Sigrid.